Keukenmontage Alkmaar

Is het tijd om de keuken aan te pakken? Team Verbouwen in Huis maakt het waar. Of u nu kiest voor het populaire keukeneiland of voor de traditionele hoekopstelling, wij hebben de expertise in huis en maken van uw keuken een absoluut pronkstuk. Je moet ze de kost geven, keukenleveranciers die alleen leveren. Wij doen dat anders. U kiest uw droomkeuken, wij zorgen voor plaatsing en installatie. Complete keukenmontage voor uw woning in Alkmaar dus. Wanneer wij bij u de deur uitlopen, kunt u direct koelen, spoelen, koken en bakken. En zo hoort het. Vinden wij.

Complete service: uw keukenmontage in Alkmaar van a tot z
Een keuken monteren is vakwerk. Dat beseffen we maar al te goed. Omdat ons team uit mensen met verschillende expertises bestaat, kunnen we uw keuken in Alkmaar volledig monteren. U heeft geen aparte elektricien of loodgieter nodig. Waar nodig verleggen we leidingwerk. En we doen niet aan half werk. Dat betekent dat we geen aansluiting zoeken op oude leidingen, maar altijd kiezen voor terug naar de basis. Van verbruikerspunt terug naar de meterkast dus. Alleen op deze manier kunnen we optimale kwaliteit en de perfecte keukenmontage in Alkmaar leveren.

Team Verbouwen in Huis staat voor u klaar
Welke klus u ook door ons wilt laten uitvoeren -van keukenmontage in Alkmaar tot een verbouwing van de badkamer of het toilet- we fixen het! Een aantal van onze usp’s op een rij:

  • Ons team bestaat uit ervaren vakmensen 
  • U kunt rekenen op één-op-één contact 
  • We laten de boel altijd schoon achter 
  • Afvalstromen worden zoveel mogelijk gescheiden

Is uw keuken toe aan een make-over? Laat de montage van uw keuken in Alkmaar met een gerust hart aan Verbouwen in Huis over. Bij ons bent u verzekerd van professionals met kennis van keukenmontage. We werken in Alkmaar en omstreken. Neem nu contact op!