Badkamerinstallatie

Ook voor badkamers geldt: we gaan altijd terug naar de basis. We zorgen voor nieuwe leidingen die direct aansluiten op de watertoevoer in huis, we tegelen uitsluitend op vers stucwerk en monteren meubilair en sanitair dat voldoet aan de eisen van nu. U leest: voor professionele badkamerinstallatie moet u bij het team van Verbouwen in Huis zijn. Van sloop tot de schoonmaakbeurt vlak voor oplevering, u bent bij ons aan het juiste adres. We transformeren uw badkamer in een paar weken tot het pronkstuk van het huis. Uw nieuwe badkamer wordt dé plek voor ontspanning.

Puur vakwerk
Badkamerinstallatie is vakwerk. In een badkamer komen veel expertises samen: die van de loodgieter, de elektricien, de installateur, de tegelzetter en de stukadoor. Wij hebben deze vakmensen gewoon in huis. Dat betekent dat we garant staan voor een volledige badkamerinstallatie. En natuurlijk zijn we er ook voor het demonteren van uw oude badkamer. Het spreekt voor zich dat we het afval -oud sanitair, tegelwerk, oude leidingen enzovoort- gescheiden afvoeren.

Team Verbouwen in Huis is klaar voor uw badkamerinstallatie
Welke klus u ook door ons wilt laten uitvoeren -van badkamerinstallatie in Alkmaar tot een verbouwing van de keuken of het toilet- we fixen het! Een aantal van onze usp’s op een rij:

  • Ons team bestaat uit ervaren vakmensen 
  • U kunt rekenen op één-op-één contact 
  • We laten de boel altijd schoon achter 
  • Afvalstromen worden zoveel mogelijk gescheiden

Wilt u uw badkamer laten transformeren tot uw eigen wellness? Laat uw badkamerinstallatie met een gerust hart aan Verbouwen in Huis over.

Bij ons bent u verzekerd van professionals met kennis van badkamerinstallatie. We werken in Alkmaar en omstreken aan grote en kleine klussen in huis. Neem nu contact op!