Gas, water en licht in uw woning of bedrijfs- winkelpand

We noemen onszelf veelzijdige vakmensen. En dat is niet voor niets. We plaatsen en installeren uw nieuwe keuken. Toveren uw badkamer om tot een wellnesscenter. Lossen lekkages en ventilatieproblemen op. Leggen vloerverwarming aan. Zorgen voor gas, water en licht in uw woning. En we verzorgen desgewenst complete verbouwingen.

Verbouwing met wetgeving als leidraad
Ons team bestaat uit vakmensen die -uiteraard volgens wetgeving- het gas, water en licht in uw woning in Alkmaar realiseren. We werken dagelijks met vijf tot acht man aan prachtige opdrachten in deze regio. Onze klanten kunnen rekenen op één-op-één contact, zo weten ze precies wat er wanneer gaat gebeuren en hoe lang dat gaat duren. Heeft u een grote of juist een kleine klus? Wilt u verzekerd zijn van een veilige oplossing voor gas, water en licht in uw Alkmaarse woning? Wij pakken het op!

Van het gas af
Kookt u nu op gas en wilt u overstappen op inductie? Of andersom? Wilt u helemaal van het gas af? Heeft u behoefte aan informatie over alternatieven als warmtepompen? Of zoekt u een partij die in staat is uw woning verregaand te isoleren door tochtstrips, voorzetwanden en vloerisolatie toe te passen? Verbouwen in Huis staat voor u klaar. We verzorgen alle werkzaamheden aangaande uw gas-, water- en lichtinstallaties in uw Alkmaarse woning.

Team Verbouwen in Huis is klaar voor gas-, water- en lichtinstallatie in Alkmaar
Welke klus u ook door ons wilt laten uitvoeren we fixen het! Een aantal van onze usp’s op een rij:

  • Ons team bestaat uit ervaren vakmensen 
  • U kunt rekenen op één-op-één contact 
  • We laten de boel altijd schoon achter 
  • Afvalstromen worden zoveel mogelijk gescheiden

Bij ons bent u verzekerd van professionals met kennis van alle klussen in huis. Van badkamers tot complete gas-, water- en lichtinstallaties. We werken in Alkmaar en omstreken aan grote en kleine klussen in huis. Neem nu contact op!